dimarts, 8 de maig del 2012

Arriba el Revoluciona't a 9Barris!

Després de l'èxit del concert del mes passat a Gràcia arriba el Revoluciona't a Nou Barris (i encara falta el de Tarragona!)

El segon concurs de directes de grups novells serà al Casal de Barri La Cosa Nostra, aquest dissabte 12 de maig a partir les 21h i el grup guanyador podrà tocar a la Festa Revolució 2012, sempre en funció dels vots dels i les assistents!

- Neurona coixa
- Gual permanent
- The new beat generation
- Senspas
- Sempre amunt
- The Dirty Fellas



Ah, i hi haurà sopar i beguda a preus populars! 
+ info al Facebook


Què és el Revoluciona't? Què reivindiquem?

Revoluciona't és una iniciativa de CJC-Joventut Comunista de Catalunya. Consisteix en dos batalles de bandes que, de forma separada, organitzem a la ciutat de Barcelona. Pels amants de la bona música i la bona festa arriba la primera data el dia 20 d'Abril a l'espai Jove La Fontana. Els guanyadors d'aquests dos concursos tindran la oportunitat de participar a la Festa Revolució del primer cap de Setmana de Juliol on també tots i totes hi esteu convidats!!

Enguany, i com ja ve essent tradició organitzem la Festa Revolució. Un espai de festa que ens serveix també per reivindicar temes actuals que ens afecten a totes.

Aquest any, el tema central de la Festa Revolució és la defensa de la Sanitat Pública i de Qualitat. És per això que col•laborem amb l'organització Dempeus per la Salut Pública, que ha presentat una denuncia (IPP) contra les retallades al ministeri de Sanitat que el govern de Convergència i Unió amb el president Artur Mas està imposant antidemocràticament a la població catalana, al•ludint a una crisi que NO hem creat, i que SÍ té alternatives més enllà de les opressives polítiques d'austeritat.

Volem aprofitar també la ocasió per reivindicar la presunció d’innocència que la Justícia ha ignorat davant l'empresonament preventiu de tres joves estudiants durant la Vaga General del 29 de Març. Exigim doncs la ferma aplicació de les nostres llibertats i els nostres drets civils que tant van costar aconseguir, i pels quals no farem ni un pas enrere. No admetrem més càrregues policials ni més repressió contra manifestants pacífics, ni la manipulació mediàtica amb què es tracta la gran resposta amb la que el poble està alçant la veu demanant pacificament més democràcia i menys mercat.

REVOLUCIONA’T 2012!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada